Servicii in domeniul Protectiei Muncii

Treia Prom - consultanta si servicii in domeniul protectiei muncii

Servicii in domeniul Apararii Impotriva Incendiilor

Servicii in domeniul Resurselor Umane

Servicii in domeniul Sistemelor de Management ale Calitatii

Masuri de prevenire si protectie

Conditii de utilizare


Link-uri utile

Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale

Ministerul Sanatatii

Inspectia Muncii

Institutul National de Cercetare - Dezvoltare pentru Protectia Muncii

Institutul de Sanatate Publica

Agentia Europeana pentru Securitate si Sanatate in Munca

Inspectoratul Teritorial de Munca Bucuresti

ITM on-line

Ne puteti vizita si pe: facebook protectia muncii

       Conditii de utilizare

servicii in domeniul resurselor umane


SC Treia Prom Consultanta nu isi asuma nici o responsabilitate si nici nu este considerata raspunzatoare pentru orice daune sau virusi care pot infecta calculatorul sau alta proprietate a utilizatorului in urma accesarii sau utilizarii site-ului sau a descarcarii de pe site a oricarui tip de materiale, date, texte, imagini, reprezentari audio sau video.
 

       Restrictii de utilizare a materialelor

  Acest site este proprietatea SC Treia Prom Consultanta. Toate informatiile continute de acest site nu pot fi valorificate, copiate, reproduse, republicate, transmise sau distribuite in nici un fel, fara acordul prealabil scris al SC Treia Prom Consultanta.

  Informatiile continute de acest site nu constituie o oferta de servicii de la SC Treia Prom Consultanta.

 

       Drepturi de proprietate asupra informatiei

  Orice informatii, cu exceptia datelor sau informatiilor personale, transmise electronic sau in orice alt mod catre SC Treia Prom Consultanta prin intermediul acestui site, inclusiv datele, intrebarile, comentariile sau sugestiile vor fi tratate ca informatii neconfidentiale si vor deveni proprietatea SC Treia Prom Consultanta.

  Imaginile expuse pe site sunt proprietatea SC Treia Prom Consultanta sau firma are permisiunea de a le utiliza.

 

       Reguli privind informatiile

  In conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 referitoare la protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile si completarile ulterioare, SC Treia Prom Consultanta are obligatia de a administra, respectand toate cerintele de securitate si doar pentru scopurile declarate, datele personale pe care dumneavoastra ni le transmiteti referitoare la persoana dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra sau alta persoana.

  Orice date cu caracter personal pe care le transmiteti catre SC Treia Prom Consultanta prin intermediul acestui website vor fi utilizate exclusiv in scopul procesarii cererii dumneavoastra, pentru a oferi detalii si clarificari privind serviciile oferite de SC Treia Prom Consultanta. Informatiile cu caracter personal pe care le inregistrati pe acest website sunt destinate exclusiv utilizarii de catre SC Treia Prom Consultanta si vor fi divulgate numai catre angajatii, catre autoritatile judecatoresti si autoritatile publice la cererea acestora atunci când exista temei legal in baza legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si in conditiile reglementate de legislatia privind protectia datelor cu caracter personal.

  Va informam ca aveti dreptul de acces la date (in mod gratuit pentru o solicitare pe an, printr-o cerere scrisa, datata si semnata in care puteti arata ca doriti ca informatiile sa va fie comunicate la o anumita adresa, inclusiv prin posta electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea vi se va face personal), aveti dreptul de fi informat(a) conform legii privind prelucarea datelor cu caracter personal, dreptul de interventie asupra datelor, de opozitie, de a nu fi supus unei decizii individuale, de adresare in justitie.

  Prin acceptarea "Conditiilor de utilizare a site-ului www.treia.ro" imi exprim acordul expres cu privire la prelucrarea de catre Societate a datelor mele personale furnizate prin intermediul acestui site, in scopul de a primi direct de la SC Treia Prom Consultanta informatiile solicitate.

  Inteleg ca orice dezacord viitor cu privire la prelucrarea datelor mele personale in conditiile anterior mentionate va fi exprimat in scris si inaintat Societatii.

 
Copyright © 2011 - Treia Prom Consultanta SRL